Okul Sporları kapsamında düzenlenen Boks İl Birinciliği yarışmasında öğrencilerimizden Hasan Ali TÜRKELİ  ve Yusuf TOKUŞ birinci, Ata TALUK ise il ikincisi olmuşlar. İlimizi temsilen katılacakları  Türkiye Şampiyonasında öğrencilerimize başarılar dileriz.

''OKULUMDA SAĞLIKLI BESLENİYORUM PROGRAMI'' kapsamında öğrencilerimizi fiziksel aktiviteye teşvik etmek ve bilgilendirmek amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü hareketli yaşam ve sportif faaliyetler sorumlusu Özkan RIZAOĞLU tarafından eğitim verildi.

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında il geneli düzenlenen nesne yarışmasında okulumuz 11 F sınıfı öğrencisi Semanur Gürsoy'un tasarladığı Kutadgu Bilig takvimi 1. Seçilmiş ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderilmiştir

125.Yıl Anadolu Lisesi Kütüphanecilik Kulübü olarak "Kütüphaneler Hatfası" münasebetiyle "Yazar-Okur Buluşması" "gerçekleştirdik.Yöremizin kıymetli yazarı Serdar Ünsal Hocamız öğrencilerimizle bir araya gelip söyleşi gerçekleştirdiler.Hocamıza bize zaman ayırdığı için çok teşekkür ederiz.

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum projesi kapsamında okulumuz değerler kulübü öğrencileri okulumuzun ormanını oluşturmak için ilk adım fidan dikimlerini  gerçekleştirdi.

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum projesi kapsamında okulumuz öğrencileri  birlik beraberliğin  yaşandığı kardeş olmanın en güzel hissedildiği bu mübarek ayda sınıflar hep birlikte iftar yemeğinde buluştu.

Valiliğimizce düzenlenen ödül töreninde "Vatan ve Şehitlik" konulu resim yarışmasında 12/B sınıfından Melike BAYAT adlı ögrencimiz il birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Valiliğimizce düzenlenen ödül töreninde "Gazze ve İnsanlık" konulu resim yarışmasında 10-D sınıfından Esma Toktamışlı adlı ögrencimiz il birincisi olmuştur. Öğrencimize ödülünü Valimiz Sayın Ercan TURAN vermişlerdir. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında şubat ayında deyim ve atasözleri ile ilgili etkinliklere yer verilmiştir. "Anlat Bakalım" ve "Drama ile Atasözü ve Deyim Anlatma" etkinlikleri uygulanmıştır. Bunun yanında öğrencilerimiz atasözü ve deyimleri resimleme etkinliği ile güzel eserler ortaya koymuş, atasözü ve deyimleri somutlaştırarak resimlemişlerdir. Yapılan resimler ile okulumuzda sergi açılmıştır.