18 Mart 1915, Türk tarihinde bir askeri ve siyasi başarı olmaktan öte inanç, azim ve yiğitlikle örülmüş bir destanın yaradılış tarihidir. Zaferiniz kutlu olsun.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Zaferin anlamı, milletimizin birlik ve beraberlik içinde neler başarabileceğini gösteriyor.

Bu destansı zaferin temelinde güçlü bir inanç, büyük bir vatan aşkı ve özgürlük tutkusu vardır. Çanakkale şehitlerimizi minnetle anmaktayız.

İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınan, bağımsız bir ülkenin onurlu bireyleri olarak her zaman ve her yerde coşkuyla okuduğumuz İstiklal Marşı’mızın 12 Mart 1921’de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından bağımsızlık sembolümüz olarak kabul edilişinin 103. yıldönümünü idrak etmenin gururunu yaşıyoruz. Programın gerçekleştirilmesini sağlayan Öğretmenlerimiz Yelda TÜRKELİ, Murtaza SERT, Atakan BAYIR’a ve katkı sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

125.Yıl Anadolu Lisesi ''Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip çıkıyorum'' projesi kapsamında ramazan etkinliği olarak okulumuz değerler kulübü öğrencileri ramazan kolisi hazırlayarak dağıtımını gerçekleştirmişlerdir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Pilot Okul Olarak Seçilen Okulumuz Harezmî Eğitim Modeli Öğretmen Eğitimi Kursuna Katılmıştır

Şbt

12. sınıflar arasında düzenlenen çiğ köfte yarışmasında birinci olan 12 D sınıfına Sayın Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı ödüllerini takdim etti. Yarışmaya katılan jüri üyelerine,12. sınıf rehber öğretmenlerimize, misafirlerimize ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt