May

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında il geneli düzenlenen video yarışmasında okulumuzda 1. Seçilen 12 D sınıfı öğrencisi Hüsnanur Taştan'ın videosu İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderilmiştir.

May

Iğdır Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünde görevli İş ve Meslek Danışmanları Gülşen ATAŞ DAŞ  ve Zeynep ÖNEN tarafından 11. ve 12. sınıf velilerine yönelik sunum yaptılar.

May

Bayraktutan Hacı Hanım Taşdemir İlkokulu Etkinliklerine Okulumuz Folklör Ekibi ve Bando Takımı Katılım Sağlamıştır

May

Okulumuz öğrencierine ''Sağlıklı Besleniyorum'' kapsamında eğitmenler Serpil ŞAHNAR ve Demet KAVAZ tarafından gıda okuryazarlığı ve çölyak eğitimi verilmiştir.

May

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN SERVET CANLI BAŞKANLIĞINDA TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİNİ DEĞERLENDİRDİK

Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Servet CANLI, Şube Müdürleri ve ders zümre öğretmenlerimizin katılımlarıyla okulumuz öğretmenler odasında Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

May

9-D sınıfı öğrencilerimiz İngilizce dersi bünyesinde bulunan ünitelerden Filimler ünitesi ile alakalı çeşitli görseller, film sahneleri hazırlayarak filmler hakkında farkındalık yaratmak üzere etkinlik hazırlayıp sunmuşlardır. Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz bütün sınıflar düzeyinde 2. dönem 2. veli toplantısını gerçekleştirdi. Bu toplantı, okul ve aileler arasındaki işbirliğini güçlendirmenin yanı sıra çocukların eğitimine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Okulumuz, öğrencilerinin akademik başarılarını artırmak ve okul deneyimini daha verimli hale getirmek için veli toplantıları düzenlemeye devam ediyor. Bu toplantılar, velilerle okul arasındaki iletişimi güçlendirmenin yanı sıra aileleri çocuklarının eğitimine daha etkin bir şekilde dahil etmeyi hedefliyor.

Toplantıda, okul yönetimi ve öğretmenler, öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimini desteklemek için velilerle işbirliği yapmanın önemini vurguladı. Veliler, öğrencilerin ev ödevlerine daha fazla destek sağlamak, okul etkinliklerine katılmak ve öğrenci başarısını artırmak için neler yapabilecekleri konusunda bilgilendirildi.

Okulumuz, veli toplantılarıyla okul-aile arasındaki bağları güçlendirerek öğrencilerin başarısını artırmayı ve toplumda daha sağlam bir eğitim temeli oluşturmayı amaçlıyor. Bu tür etkinlikler, okul ve aileler arasındaki iletişimi artırarak çocukların eğitimine daha bütüncül bir yaklaşım sunuyor. Toplantıya katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 11 -F Dil Sınıfı öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında  Şuşa Anaokulu'nda yabancı dil etkinliklerini miniklere sergilediler. Öğretmen ve öğrencilerimize etkinliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

May

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum projesi kapsamında okulumuz değerler kulübü öğrencileri ile öğretmenlerimiz Doğubayazıt gezisi düzenledi.Geziye bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okul Sporları kapsamında düzenlenen Boks İl Birinciliği yarışmasında öğrencilerimizden Hasan Ali TÜRKELİ  ve Yusuf TOKUŞ birinci, Ata TALUK ise il ikincisi olmuşlar. İlimizi temsilen katılacakları  Türkiye Şampiyonasında öğrencilerimize başarılar dileriz.

''OKULUMDA SAĞLIKLI BESLENİYORUM PROGRAMI'' kapsamında öğrencilerimizi fiziksel aktiviteye teşvik etmek ve bilgilendirmek amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü hareketli yaşam ve sportif faaliyetler sorumlusu Özkan RIZAOĞLU tarafından eğitim verildi.

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında il geneli düzenlenen nesne yarışmasında okulumuz 11 F sınıfı öğrencisi Semanur Gürsoy'un tasarladığı Kutadgu Bilig takvimi 1. Seçilmiş ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderilmiştir