May

Okulumuzda , İngilizce yıl sonu etkinlikleri kapsamında dil sınıfı öğrencilerimiz İngilizce öğretmeni Türker ÇAVAŞ öncülüğünde  Hababam Sınıfı skeçlerini ayrıca diğer sınıflardan öğrencilerin yer aldığı “The Voice” adlı şarkı yarışması ve “Kahoot” uygulaması kullanılarak çevrimiçi kelime yarışması etkinlikleri gerçekleştirilmiştir. Okulumuz öğrencileri yabancı dilin iletişim öğesi olması vurgusuyla bu konuda  farkındalık kazanma fırsatına sahip oldular.

May

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde görev yapan psikologlar tarafından Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimleri ve Aile Eğitim Programı kapsamında 125. Yıl Anadolu Lisesinde eğitim gören 145 öğrenciye “Teknolojiye Bağımlı Yaşama” ve “Bilinçli Medya Kullanımı” konulu eğitimler gerçekleştirilmiştir.

SINIFLAR ARASI FUTSAL TURNUVASI FİNALİNİ YAPTIK

Sınıflar arası düzenlenen Futsal Turnuvası finali okulumuz kapalı spor salonunda yapıldı. Turnuvamızın final maçı 10/C ile 11/G sınıflarımız arasında yapıldı. Final maçının galibi 11/G sınıfı olmuştur. Turnuvaya katılan ve birinci olan tüm takımlarımıza, maçları izlemek için spor salonumuza gelen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Kütüphanecilik Kulübü öğrencilerimiz Kitap Tanıtım Günleri kapsamında ''Ateşten Gömlek'' adlı romanı ve bu romanın yazarı olan Halide Edip Adıvar'ı okulumuz öğrencilerine tanıttılar

May

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi kapsamında okulumuz müzik kulübü bando takımı Bayraktutan köyündeki etkinliklerinde gösterdikleri  performansla göz doldurdu. Öğrenci ve öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

May

125.Yıl Anadolu Lisesi Kütüphanecilik Kulübü olarak düzenlediğimiz "Kitap Tanıtım Günleri"miz "Çalıkuşu" eseriyle devam ediyor. "Çalıkuşu" adlı romanımız ve bu romanın yazarı olan Reşat Nuri Güntekin'in tanıtımı yapıldı.

May

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Servet CANLI okulumuzda İstiklal Marşı törenine katıldı. Törenin ardından 12. Sınıflara derse giren öğretmen ve idaremizden YKS çalışmaları hakkında bilgi aldı. 12. Sınıf öğrencilerimizi sınıflarında ziyaret ederek öğrencilerimizle sohbet ettiler.

ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA TUZLUCA İLÇEMİZE GEZİ DÜZENLEDİK

Okulumuza deprem bölgesinden gelen öğrencilerimize yönelik Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi kapsamında Tuzluca ilçemize gezi düzenledik. Değerler Kulübü öğretmen ve öğrencilerimizin öncülüğünde ilimizin güzelliklerini tanıtma amacıyla Deprem bölgesinden gelen öğrencilerimizle birlikte Tuzluca ilçemizde bulunan Tuz Mağaraları ile Gökkuşağı Tepelerini gezdik. Bu güzel etkinliğimizin yapılmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda öğrencilerimize yönelik İnsan Hakları konulu bilgilendirme semineri verildi. İnsan Hakları konulu seminerde Konuşmacı olarak Doç. Dr. Mesut ÖZTÜRK ve emekli öğretmenlerimizden Sabiha SEVER katıldılar. Katılımcılara emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ankara'da düzenlenen Muay Thai Türkiye Şampiyonasında okulumuz öğrencilerinden Alican YEŞİL emeğini birincilikle taçlandırdı. Öğrencimize bu yolda başarılar dileriz.

İlmizde düzenlenen Okul Sporları Satranç Turnuvasına okulumuzu temsilen  katılan öğrencilerimizi, başarılarından dolayı  tebrik ederiz.

125. Yıl Anadolu Lisesi Ailesi olarak velilerimizle bir araya gelip eğitim kalitemizi daha üst seviyelere taşıma adına toplantılar yapmaya devam ediyoruz. Katılımlarından dolayı velilerimize teşekkür ederiz.

OKULUMUZDA METEOROLOJİ TANITIM SEMİNERİ YAPILDI

Meteoroloji 16 bölge müdürlüğü yetkililerince okulumuzda meteoroloji tanıtımı ile ilgili seminer yapılmıştır.