125.Yıl Anadolu Lisesi Kütüphanecilik Kulübü olarak "Kütüphaneler Hatfası" münasebetiyle "Yazar-Okur Buluşması" "gerçekleştirdik.Yöremizin kıymetli yazarı Serdar Ünsal Hocamız öğrencilerimizle bir araya gelip söyleşi gerçekleştirdiler.Hocamıza bize zaman ayırdığı için çok teşekkür ederiz.

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum projesi kapsamında okulumuz değerler kulübü öğrencileri okulumuzun ormanını oluşturmak için ilk adım fidan dikimlerini  gerçekleştirdi.

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum projesi kapsamında okulumuz öğrencileri  birlik beraberliğin  yaşandığı kardeş olmanın en güzel hissedildiği bu mübarek ayda sınıflar hep birlikte iftar yemeğinde buluştu.

Valiliğimizce düzenlenen ödül töreninde "Vatan ve Şehitlik" konulu resim yarışmasında 12/B sınıfından Melike BAYAT adlı ögrencimiz il birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Valiliğimizce düzenlenen ödül töreninde "Gazze ve İnsanlık" konulu resim yarışmasında 10-D sınıfından Esma Toktamışlı adlı ögrencimiz il birincisi olmuştur. Öğrencimize ödülünü Valimiz Sayın Ercan TURAN vermişlerdir. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında şubat ayında deyim ve atasözleri ile ilgili etkinliklere yer verilmiştir. "Anlat Bakalım" ve "Drama ile Atasözü ve Deyim Anlatma" etkinlikleri uygulanmıştır. Bunun yanında öğrencilerimiz atasözü ve deyimleri resimleme etkinliği ile güzel eserler ortaya koymuş, atasözü ve deyimleri somutlaştırarak resimlemişlerdir. Yapılan resimler ile okulumuzda sergi açılmıştır.

18 Mart 1915, Türk tarihinde bir askeri ve siyasi başarı olmaktan öte inanç, azim ve yiğitlikle örülmüş bir destanın yaradılış tarihidir. Zaferiniz kutlu olsun.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Zaferin anlamı, milletimizin birlik ve beraberlik içinde neler başarabileceğini gösteriyor.

Bu destansı zaferin temelinde güçlü bir inanç, büyük bir vatan aşkı ve özgürlük tutkusu vardır. Çanakkale şehitlerimizi minnetle anmaktayız.

İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınan, bağımsız bir ülkenin onurlu bireyleri olarak her zaman ve her yerde coşkuyla okuduğumuz İstiklal Marşı’mızın 12 Mart 1921’de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından bağımsızlık sembolümüz olarak kabul edilişinin 103. yıldönümünü idrak etmenin gururunu yaşıyoruz. Programın gerçekleştirilmesini sağlayan Öğretmenlerimiz Yelda TÜRKELİ, Murtaza SERT, Atakan BAYIR’a ve katkı sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

125.Yıl Anadolu Lisesi ''Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip çıkıyorum'' projesi kapsamında ramazan etkinliği olarak okulumuz değerler kulübü öğrencileri ramazan kolisi hazırlayarak dağıtımını gerçekleştirmişlerdir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Pilot Okul Olarak Seçilen Okulumuz Harezmî Eğitim Modeli Öğretmen Eğitimi Kursuna Katılmıştır